Windows Hello: wat en hoe

Alle vragen en antwoorden over specifieke Windows 10 Apps horen hier
ZizooDries
Berichten: 0
Lid geworden op: ma jul 27, 2015 3:57 pm

Windows Hello: wat en hoe

Bericht door ZizooDries »

"Windows Hello herkent jou uit duizenden, zodat alleen jij, en niemand anders, jouw apparaat met een blik of een beweging kan ontgrendelen. Deze persoonlijke manier van aanmelden is veiliger dan ooit. Bovendien ben je verlost van wachtwoorden, zodat je direct aan de slag kunt."

Verder geeft Microsoft geen info, buiten het feit dat je "biometrische sensoren" nodig hebt. Dat is een heel moeilijke term voor vingerafdruk lezer of webcam met gezicht herkenning. Binnenkort komen er meer apparaten op de markt die uw gezicht en zelfs iris kunnen herkennen. Maar dat is voorlopig alleen toekomst muziek.

Dus je hebt een vingerafdruk scanner en/of webcam en je wilt Hello gebruiken. Hoe doe je dit?

Selecteer de Startknop Startpictogram en vervolgens Instellingen > Accounts > Aanmeldingsopties om Windows Hello in te stellen. Bij Windows Hello ziet u opties voor gezicht, vingerafdruk of iris. (Dit is enkel het geval als uw pc over een vingerafdruklezer of een webcam beschikt die dit ondersteunt!) Als u alles hebt ingesteld, kunt u zich aanmelden met een gebaar, gekke bek of blik in plaats van een wachtwoord! :D
Plaats reactie