Welkom op het forum

Hier kan je het laatste nieuws over de site vinden. Geef ons hier ook je feedback of problemen die je moest tegenkomen weten
sdevroey
Berichten: 0
Lid geworden op: ma aug 10, 2015 3:36 pm

Welkom op het forum

Bericht door sdevroey »

Welkom op het Windows 10 forum ! Dit is de ideale plek om je vragen te stellen, ideeën te delen, ontdekkingen te plaatsen of problemen te posten. Om een leuke sfeer te creëren op het forum, raden we je aan om de volgende aanbevelingen te volgen:

Gelieve steeds de indeling van het forum na te leven. Kijk eerst goed na waar je bericht thuishoort alvorens hem online te plaatsen. Het forumbeheer behoudt zich het recht voor om je bericht te verplaatsen.

Gelieve steeds je taal te verzorgen. Let op : schrijven in hoofdletters staat in de virtuele wereld gelijk aan schreeuwen. Beperk dus steeds zoveel mogelijk het gebruik van hoofdletters. Beledigingen of scheldwoorden worden bovendien niet toegelaten. Het forumbeheer behoudt zich het recht om dergelijke opmerkingen te wissen.

Lees altijd je bericht na vooraleer je het online plaatst. Antwoord to-the-point en vermijd nutteloze uitweidingen.

Wij willen je ten zeerste afraden om je emailadres kenbaar te maken op het forum. Bepaalde zoekrobots schuimen immers het Internet af op zoek naar emailadressen.
Plaats reactie