Betalen voor advertentievrije patience in Windows 10

Bespreek gamen op Windows 10 in deze sectie
sdevroey
Berichten: 0
Lid geworden op: ma aug 10, 2015 3:36 pm

Betalen voor advertentievrije patience in Windows 10

Bericht door sdevroey » vr jul 31, 2015 3:54 pm

Met de lancering van Windows 10 zit ook het klassieke kaartspel patience, na een afwezigheid in Windows 8, weer in het besturingssysteem. Ditmaal is de game echter voorzien van advertenties en er is maar één manier om daar vanaf te komen: een abonnement afsluiten.

Het spel spelen is op zich gratis, al wordt het af en toe onderbroken door een reclamefilmpje. Deze kan 15 of 30 seconden duren en is niet over te slaan of weg te klikken. De enige methode om ze niet meer te hoeven zien is om een abonnement te nemen bij Microsoft voor $1,50 per maand of $10 per jaar.

Naast het verwijderen van de advertenties krijgen spelers ook extra muntjes, waarmee bonussen in het spel ontsloten kunnen worden, zoals andere digitale pakjes kaarten. Deze muntjes zijn ook te verdienen voor het spel te spelen.

Deze versie van patience bestaat al een tijdje en was beschikbaar voor Windows 8. Hier moest hij echter uit de Windows Store-downloadwinkel gehaald worden en was hij niet standaard in het besturingssysteem ingebouwd.

Patience is al sinds Windows 3.0 uit in 1990 uitkwam een onderdeel van Windows. De game is destijds ontwikkeld door een stagiair.

Plaats reactie