Windows 10 Update Tool

Help met het installeren, updaten of uitrollen van Windows 10
Plaats reactie
SKT1K
Berichten: 0
Lid geworden op: wo jul 29, 2015 1:28 pm

Windows 10 Update Tool

Bericht door SKT1K » do jul 30, 2015 6:29 pm

Veel gebruikers in de Benelux lijken de update nog niet te hebben gehad ondanks dat ze die hebben 'gereserveerd', maar via de tool op de site van Microsoft kunnen gebruikers de set-up starten en de ISO op de achtergrond downloaden en daarna op elk moment installeren. Het gaat om een lso-bestand met een grootte van 3GB. Vanuit de tool hebben gebruikers de keuze de pc direct te updaten of een USB-stick klaar te maken voor gebruik in een andere pc.

Download Tool (32bit of 64bit) : https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

We kunnen met deze tool ook een installatie media creëren op een USB station, waarmee je deze ook op een ander toestel kunt gebruiken.

Installatie media maken
:http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-10/media-creation-tool-install?ocid=ms_wol_win10

Ingrid Monteyne
Berichten: 0
Lid geworden op: wo aug 12, 2015 11:36 am

Bedoel je dat icoontje onderaan

Bericht door Ingrid Monteyne » wo aug 12, 2015 1:45 pm

Bedoel je dat icoontje onderaan in de taakbalk om Windows 10 te installeren ? Ik heb dat ook gedaan op mijn laptop en dat ging eigenlijk makkelijk. Je kan erop klikken en dan in de applicatie klikken op "reserveer je gratis upgrade". Dan moogt ge uw email ingeven en de reservering bevestigen. Dan gewoon wachten totdat je een melding krijgt dat de nieuwe Windows 10 klaar staat om gedownload te worden. Bij mij was dit al dezelfde dag maar ik heb gehoord van anderen dat het soms langer kan duren.

Plaats reactie